ArcGIS Användardagar närmar sig med stormsteg. Passa på att delta på årets bästa tillfälle för dig som vill veta det senaste inom ArcGIS.

Har du inte anmält dig än är det hög tid att göra det nu, innan platserna tar slut. Tisdag den 3 september inviger vi årets turné av ArcGIS Användardagar, med att besöka Konsert & Kongress i Linköping.

Läs mer och anmäl dig här

Som vanligt visar vi upp de senaste nyheterna, apparna och teknikutvecklingen kring ArcGIS, i en härlig kombination av demos, kundcase och inspirerande presentationer. Allt för att du och din verksamhet ska få ut störst nytta av er investering i ArcGIS, för ett fler ska kunna göra mer i valda delar av ArcGIS och för att göra det enklare för dig att fokusera på just de delar inom ArcGIS som du gillar mest.

Passar inte Linköping? Vi besöker ytterligare sju orter under lika många kommande tisdagar. Välkommen att boka in dig i den stad det passar dig bäst! Och du – det kostar inget att delta.

Turnédatum

Datum Ort
3 sept Linköping
10 sept Gävle
17 sept Göteborg
24 sept Jönköping
1 okt Karlstad
8 okt Malmö
15 okt Luleå
22 okt Stockholm

Läs mer och anmäl dig här