Missa inte möjligheten att bjudas på det senaste inom ArcGIS och dess tillämpning, specifikt utvalt för dig som GIS-specialist. Besök ArcGIS Användardagars höstturné i en stad nära dig.

Tiden går fort när man har roligt och vi har nu kommit halvvägs på vår turné med ArcGIS Användardagar. Fyra orter besökta, fyra orter kvar. Du kan anmäla dig fram till dagen innan, eller tills alla platser är fulla så vänta inte med din anmälan!

Maria Lindh på ArcGIS Användardagar

Maria Lindh är en av presentatörerna under ArcGIS Användardagar.

– För varje år vi gör den här turnén märker vi att intresset från våra användare och besökare ökar. Att komma ut så här och träffa dem mer eller mindre på deras hemmaplan är dessutom väldigt värdefullt för oss och hjälper oss att göra varje användardag lite bättre än den förra, säger Maria Lindh, teamchef och GIS-konsult, och en av medarbetarna från Esri Sverige som åker runt och inspirerar och berättar om ArcGIS.

ArcGIS Användardagar är årets bästa tillfälle för dig att ta del av ny GIS-teknik, inspireras och få tipsen som gör att du och din verksamhet kan utvecklas effektivare med stöd av ArcGIS.

Turnédatum – kvar att besöka

Datum Ort
1 okt Karlstad
8 okt Malmö
15 okt Luleå
22 okt Stockholm (fullbokad, anmäl dig till reservlistan)

Läs mer och anmäl dig här