Stanna precis där du är, nu kan du delta på ArcGIS Användardagar ändå. Allt du behöver göra är att anmäla dig och ha internetuppkoppling.

Har du inte haft möjlighet att besöka ArcGIS Användardagar när vi rest runt i landet? Eller var det redan fullbokat när du skulle tinga din plats? Nu får du en andra chans: den 22 oktober sänder vi live från året sista användardag i Stockholm.

Anmäl dig redan idag så påminner vi dig när sändningen närmar sig, så du inte missar något.

Nytta med ArcGIS för dig

ArcGIS Användardagar är årets bästa tillfälle att ta del av nyheter i ArcGIS och inspireras om hur GIS skapar nytta i verksamheten rent allmänt och underlättar för dig i din arbetsvardagen mer specifikt.

– Det är väldigt roligt att det är ett sådant intresse kring våra ArcGIS Användardagar. Att vi nu testar att sända live från ett av våra tillfällen känns helt rätt i tiden. Vi får möjlighet att nå fler, samtidigt som vi kan sprida all nytt, häftigt och värdeskapande med ArcGIS på ett mer klimatsmart sätt, säger Lars Backhans, vd för Esri Sverige.

Lars Backhans på ArcGIS Användardagar

Lars Backhans, vd Esri Sverige.

Lars är en av dem du kommer få lyssna på under livesändningen av ArcGIS Användardagar. Du kan delta digitalt via mobil, surfplatta eller dator – var du än befinner dig.

Anmäl dig till livesändningen här