Än en gång har vi rest land och rike runt för att inspirera och dela med oss av de senaste och mest matnyttiga nyheterna inom ArcGIS, på den turné vi kallar ArcGIS Användardagar. Vi är glada över att du deltog. Nu kan du dessutom se en inspelning av eventet i efterhand.

Totalt har över 1000 GIS-experter, GIS-samordnare, GIS-administratörer och andra med intresse för möjligheterna med ett modern geografiskt informationssystem deltagit på ArcGIS Användardagar, fördelat på åtta orter eller via livesändning.

Vi har visat hur enkelt det är att samla in och underhålla data med olika standardappar. Att det är enkelt inte bara att integrera geospatial analys utan även exportera data över till öppna ramverk när det gäller olika typer av dataanalys. Och hur enkelt det är att publicera i ArcGIS-plattformen så att användare enklare driver engagemang tvärs igenom organisationen.

Det sa vd Lars Backhans under slutanförandet under den sista dagen i Stockholm.

Premiär för användardagar live

I år bjöd vi för första gången in till en livesändning från det sista tillfället, i Stockholm, då intresset var större än antalet fysiska platser. Vi är glada över den stora uppslutning vi fick via den digitala kanalen.

Den som vill se livesändningen i efterhand kan göra det via den här länken, eller se filmerna direkt nedan.

Se ArcGIS Användardagar igen

Här hittar du livesändningen från Stockholm 22 oktober 2019.

Del 1:

Del 2:

Del 3:

Del 4: