Vill du samla in data och information i fält med bara ett enda klick? Med ArcGIS QuickCapture kan du göra just det, och i farten. Insamlad data uppdateras direkt och medarbetare på kontoret kan utan fördröjning jobba vidare med den information du samlar in.

ArcGIS QuickCapture utgör det senaste tillskottet till ArcGIS fältappar. Är du sedan tidigare van med Collector for ArcGIS eller Survey123 for ArcGIS kommer du här att märka att datainsamling i fält har blivit ännu enklare.

Bromsen behövs inte

Med QuickCapture behöver du inte ens stanna för att samla in data. Det är extra användbart för dig som arbetar ifrån ett terrängfordon, en helikopter, cykel eller annat fordon som helst inte ska behöva stanna för att du ska kunna notera vad som sker i omgivningen.

Introduktion till den nya fältappen. 

Kort startsträcka från konfiguration till insamlat data

QuickCapture är lika enkel att konfigurera som den är att använda. Det krävs inte många minuter från leverans innan du kan vara ingång med datainsamlingen.

Den insamlade datan kan visualiseras på en karta eller en dashboard på kontoret, och kan omgående utgöra en grund för analyser och beslut.

Data insamlad med ArcGIS QuickCapture syns på an karta

Den insamlade datan blir direkt synlig på en karta.

Använd när enkelhet och snabbhet är av största vikt

Det finns egentligen inga begränsningar kring vad du kan samla in för data, så länge en knapptryckning är tillräckligt för att få den input du behöver.

Samla till exempel in information om status rörande vägar och infrastruktur, parkbänkar, växtlighet och byggnader i offentliga miljöer, trafikförhållanden, krisrapportering och annat där enkelhet vid rapportering är prioriterat.

För att komma igång med QuickCapture behöver du som redan har tillgång till ArcGIS bara ladda ner appen till din mobil eller surfplatta. Appen är tillgänglig för iOS, Android och Windows.

Guide: Skapa ditt första projekt i ArcGIS QuickCapture