eSeminarium: Välj rätt ArcGIS-app till datainsamlingen

  • eSeminar - välj rätt GIS-appar för fält

Tips och tricks

eSeminarium: Välj rätt ArcGIS-app till datainsamlingen

I det här eSeminariet får du en god överblick över vilka fältappar som bäst används när och var, oavsett vilken fas i insamlingsuppdraget du befinner sig.

Inom ArcGIS produktsvit erbjuds idag ett flertal appar för dig som arbetar med datainsamling i fält. Allt ifrån planeringsfasen via koordinering och navigering till själva uppdraget att samla in all data ute i fält. Och det tar inte slut där: överblick och samordning under och efter insamlingen ingår också i när vi går hela varvet runt kring vad datainsamling innebär.

Avsätt en timme på att få koll på vad varje app specifikt stöttar dig och din organisation med.

Om skribenten: Magnus Kull - Utbildningschef

Magnus Kull arbetar med frågor som rör utbildning, med alltifrån lärarledda kurser till e-learning. Han har lång erfarenhet av GIS-branschen och förstår värdet av kompetensutvecklingens betydelse för att få ut maximal nytta av den moderna GIS-tekniken.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev