Även om du jobbar hemma har du alla möjligheter att vidareutbilda dig inom ArcGIS. Mängden kurser och utbildningar som erbjuds digitalt fortsätter att växa och utbudet uppdateras löpande.

Den stora fördelen med digitala utbildningar är såklart att de kan genomföras oavsett var du befinner dig någonstans. Allt du behöver är en dator med nätverksuppkoppling och rätt behörigheter till ditt ArcGIS-konto. Passa på att förkovra dig och skaffa ny kunskap som du har nytta av både nu och senare.

Några av våra mest populära e-kurser är dessa:

Passar ingen av ovanstående kurser? Sök och filtrera i hela kursutbudet.

Så kommer du igång

För att komma igång loggar du in med ditt ArcGIS-konto. Saknar du ett ArcGIS-konto så skapar du ett här. Har din organisation underhållsavtal med Esri har du kostnadsfri tillgång till hela utbudet av e-utbildningar. Saknas underhållsavtal kan du ändå ta del av hälften av alla e-utbildningar, helt kostnadsfritt. Prata med GIS-samordnaren på din arbetsplats om du är osäker på vad som gäller för dig.

Du kan också kontakta vår support för att få hjälp att komma igång eller om du har frågor om ditt ArcGIS-konto. I den här filmen berättar supporten övergripande om hur det funkar: