Nu släpper vi datumen för ArcGIS Användardagar hösten 2020

  • ArcGIS Användardagar 2020 - save the date

Aktuellt

Nu släpper vi datumen för ArcGIS Användardagar hösten 2020

Uppdatering: ArcGIS Användardagar byter till digital kostym 2020

På grund av det rådande läget med Coronavisuset planerar vi för ett digitalt genomförande av ArcGIS Användardagar hösten 2020. Följ oss här och i sociala medier för att ta del av löpande uppdateringar. På återhörande!

Esri Sverige på Linkedin

Esri Sverige på Twitter

Om skribenten: Esri Sverige - Nordens ledande leverantör av GIS

Vi på Esri Sverige brinner för att hjälpa organisationer att effektivisera och kvalitetssäkra sin verksamhet med stöd av GIS (geografiska informationssystem). I vårt erbjudande finns både den världsledande ArcGIS-plattformen såväl som konsulttjänster och utbildning inom GIS.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev