Se webbinar: ArcGIS-appar och appar för fält

  • Arbetar i fält

Teknik

Se webbinar: ArcGIS-appar och appar för fält

Vissa saker går aldrig ur tiden. ArcGIS-appar generellt och ArcGIS fältappar specifikt är exempel på områden som är ständigt aktuella – och uppskattade – hos våra användare.

Med alla våra användare i åtanke har vi nu spelat in ett nytt och fräscht webbinar där vi helt kort går in på ArcGIS-appar, varför de finns, varför de är så många och varför det är bra. Och inte minst fördjupar vi oss i de populära fältapparnas unika användningsområden, varför digitala appar trumfar papper och penna i fält, samt exemplifierar med några vanliga arbetsflöden.

Jag hoppas du får 20 trivsamma minuter med mig och min kollega under webbinaret.

Om skribenten: Pernilla Lindblom - Marknadskommunikatör

Kartor är snygga, informativa och kan ofta ge en oöverträffad översikt. Det var den kombinationen som tidigt lockade Pernilla Lindblom till kartans underbara värld. Kombinerat med den moderna tekniken som geografiska informationssystem erbjuder kan kartorna idag berätta så mycket mer och bli tillgänglig för fler, något hon gärna vill hjälpa fler att dra nytta av.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev