I år är inte ett normalt år. Därför omvandlas nu den stora användarkonferensen Esri User Conference till ett helt digitalt evenemang. Bänka dig framför datorn 13–15 juli, 2020.

Ett normalt år genomförs Esri User Conference i San Diego, USA. Tusentals GIS-användare från hela världen samlas, inspireras och lär sig om nya möjligheter med ArcGIS.

Delta utan att resa

När användarkonferensen nu, på grund av rådande omständigheter med Corinavisuset, blir digital innebär det att fler än vanligt har möjlighet att medverka. Har du tidigare velat delta men inte haft möjlighet att resa kommer du alltså kunna göra det i år, så passa på.

Den digitala upplagan genomförs 13–15 juli, 2020.

Det kommer finnas möjligheter att nätverka, samarbeta och interagera i realtid med experter från Esri. Populära Map Gallery blir tillgängligt digitalt. Inspelade sessioner och demos blir tillgängliga löpande.

Kostnadsfritt för kunder

Den inledande plenary-sessionen är gratis för alla att delta på, så länge du har registrerat dig. Alla befintliga Esri-kunder, med underhållsavtal eller abonnemang, har dessutom full tillgång till övrigt konferensmaterial.

Har du licenser i någon äldre version och saknar aktivt underhåll? Kontakta oss här för att beställa uppgradering, få tillgång till hela konferesen och samtidigt de andra fördelar som kommer med ett årligt underhåll.

Läs mer om eventet och anmäl dig här