Nya tider innebär nya möjligheter. I höst ser vi fram emot att möta ännu fler av er, våra GIS-användare, när vi för första gången genomför hela ArcGIS Användardagar digitalt. Under ett antal veckor i höst sänder vi en serie avsnitt med det bästa, senaste och mest värdefulla inom ArcGIS.

Ta del av demos och nyheter men också smarta funktioner, tips på hur du kan använda ArcGIS-appar och GIS-portalen på sätt du inte tänkt, och få en förhandsvisning om vad som är på gång inom ArcGIS i framtiden.

En positiv följ av årets digitala upplägg är att du inte behöver resa och boka av en hel dag, eller mer, för att delta.

Och för att göra det ännu enklare för dig att ta till dig så mycket som möjligt av det som är värdefullt för dig, delar vi upp ArcGIS Användardagar i ett antal avsnitt som sänds digitalt. Planeringen pågår för fullt. Följ oss här på bloggen och i sociala medier för att ta del av den senaste informationen löpande.

Varmt välkommen att hänga med när ArcGIS Användardagar fortsätter att inspirera även hösten 2020!

Vill du att vi lyfter något speciellt område, produkt eller funktion inom ArcGIS? Hör av dig till pernilla.lindblom@esri.se, vi tar gärna emot dina funderingar.

Till ArcGIS Användardagar 2020:s webbsida