Möjligheterna att vidareutbilda sig, fördjupa sig eller byta inriktning inom ArcGIS blir hela tiden fler och mer lättillgängliga. Se höstschemat för våra utbildningar och passa på att få lärarledd hjälp var du än befinner dig, via utvalda online-kurser.

Den senaste nyheten när det gäller våra ArcGIS-utbildningar är att du numer kan delta på våra lärarledda kurser – online. Vi smygstartade med ett par utvalda kurser under våren och nu när vi ser att tekniken är med oss kommer vi successivt att utöka utbudet. I skrivande stund erbjuder vi en handfull kurser på det här viset men de kommer bli fler.

Fördelarna med att inte behöva resa för att delta på en kurs är såklart flera. Mer om hur våra online-kurser fungerar kan du läsa här.

Se höstens kursschema

Våra lärarledda kurser på plats, vare sig i våra utbildningslokaler eller på plats hos dig, kommer vi självklart fortsätta med när tiderna så tillåter.

Faktiskt så är alla höstens lärarledda kurser redan publicerade. Spana in höstterminens schema och boka redan nu in i kalendern de utbildningar som är intressanta för dig.

Fler digitala utbildningsalternativ

Som vanligt finns ett helt hav av annan digital utbildning du kan ta del av, i form av till exempel kurser, seminarier, guider och MOOC:s (Massive, open, online courses) samlade på utbildningssajten Esri Academy.

Beroende på ditt ArcGIS-abonnemang och underhållsavtal har du allt ifrån begränsad till fri tillgång till allt som finns på Esri Academy.