eKurs: Interpolera för att skapa data där data saknas

  • Interpolation i ArcGIS Online

Tips och tricks

eKurs: Interpolera för att skapa data där data saknas

Du har vissa mätpunkter men inte i de områden du är intresserad av. Genom att interpolera och ta hänsyn till omkringliggande faktorer kan du matematiskt räkna ut mätpunkter till de områden du annars saknar data för.

Kursen Interpolating Points Using ArcGIS Online tar bara en dryg timme att genomföra, och visar dig steg för steg hur du gör och vad som är bra att tänka på.

Om skribenten: Magnus Kull - Utbildningschef

Magnus Kull arbetar med frågor som rör utbildning, med alltifrån lärarledda kurser till e-learning. Han har lång erfarenhet av GIS-branschen och förstår värdet av kompetensutvecklingens betydelse för att få ut maximal nytta av den moderna GIS-tekniken.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev