Nya ArcGIS Collector ersätter Classic Collector

Aktuellt

Nya ArcGIS Collector ersätter Classic Collector

ArcGIS Collector är en av våra bästa appar för datainsamling och fungerar sömlöst mot ArcGIS-plattformen. Med ArcGIS Collector blir datainsamlingen effektiv då alla observationer kan dokumenteras i detalj med foto, video eller ljudinspelning. Det insamlade datat uppdateras kontinuerligt mot kontoret. Ajourföring eller rättningar kan även ske på fält av attribut i appen, exempelvis om en vägskylt har fel position på kartan.

Collector Classic har gått i pension på iOS- och Android-plattformarna. Det innebär att vi inte erbjuder någon support längre samt att den kommer försvinna från AppStore och Google Play i slutet av 2020. Om du inte har migrerat till den nya ArcGIS Collector versionen så bör du göra det snarast. Tidigare nedladdade Collector Classic app kommer inte påverkas utan fortsätter att fungera.

Passa på att ladda ner den senaste versionen av ArcGIS Collector nu då den har ett modernt gränssnitt med nya och förbättrade verktyg för datainsamling. Den nya versionen av ArcGIS Collector utnyttjar alla de senaste funktionera i ArcGIS-plattformen för effektiv datainsamling.

Nyfiken på att veta mer? Vi kommer prata om våra fältappar under ArcGIS Användardagar, som du kan läs mer om här.

Om skribenten: Theres Eldin - Product Marketing Manager

Theres Dahl Eldin tycker det är viktigt att kommunicera den fantastiska nyttan med GIS. Därför vill hon förmedla verksamhets- och affärsnytta, samt hur den geografiska dimensionen kan stödja och optimera alla typer av verksamheter för smartare beslutsfattande.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev