Esri User Conference är världens största GIS-konferens och hålls i år digitalt för första gången. Missa inte dessa fullspäckade dagar där du får tillgång till inspiration och nyheter om ArcGIS, virtuellt nätverkande, den speciella plenaryn och mycket mer.

På måndag kl 19 svensk tid drar Esris stora användarkonferens igång, perfekt för dig som vill ta del av det senaste inom ArcGIS. Allt sänds online och inleder med en plenary som välkomnar alla som registrerat sig. Plenaryn är uppdelad i tre delar över lika många dagar och är tillgänglig för alla att ta del av, helt kostnadsfritt.

Utöver plenaryn finns möjlighet att ta del av en mängd tekniska sessioner och ställa frågor live, se demos, nätverka och mycket mer. Det här är tillgängligt och kostnadsfritt för alla befintliga kunder med underhållsavtal eller abonnemang.

Har du inte anmält dig än är det alltså hög tid att göra det. Logga gärna in i god tid för att säkerställa att du har rätt behörighet registrerad.

 Registrera dig här

Bra länkar att ha koll på: