ArcGIS Användardagar har under flera år genomförts som en turné, där vi åkt runt i landet och presenterat det senaste och det bästa inom ArcGIS. I år satsar vi helhjärtat på att fortsätta i samma anda – och nu gör vi det helt digitalt. Anmäl dig redan idag!

Nyfiken på det senaste inom ArcGIS, utvalt och anpassat för dig och dina behov? Under totalt sju veckor levererar vi nyheter, tips och tricks om och i ArcGIS, och ger svar på de vanligaste frågorna och utmaningarna som våra användare har.

Dessutom: Ställ dina egna frågor till våra experter och få svar i slutet av varje sändning.

Med start den 8:e oktober klockan 11.00 och under en knapp timme sänder vi den digitala premiären av ArcGIS Användardagar och nu kan du registrera dig. Anmäl dig till de avsnitt som passar dig bäst. Du får självklart anmäla dig till alla avsnitt.

Anmäl dig här

Avsnitt Datum Innehåll
1 8 oktober Premiär! Nuläge och vägen framåt
2 15 oktober Nyheter i ArcGIS
3 22 oktober Webbappar och ArcGIS för utvecklare
4 29 oktober Fastighetsutveckling och integrationen mellan GIS och BIM
5 5 november Smartare analyser med stöd av AI
6 12 november Effektiv mobil datainsamling, var du än befinner dig
7 19 november Tips, tricks och vanliga frågor

Alla sändningar startar kl 11.00 och pågår ca 40-50 minuter. Läs mer om varje avsnitt här.

Ta del av:

  • Den senaste utvecklingen inom ArcGIS och vad som är på gång.
  • Nya appar, och nya funktioner i populära klassiker.
  • Demovisningar av appar och arbetsflöden.
  • Tips på hur du kan lösa utmaningar smartare med stöd av ArcGIS.
  • Svar från supporten på några av de vanligaste frågorna.

25 % rabatt på kurser hela hösten

Alla som tittar på ett eller fler avsnitt av ArcGIS Användardagar online får 25 procent rabatt på höstens alla schemalagda kurser. För att ta del av erbjudandet anmäler du dig och tittar på ett eller flera tillfällen. Välj vilken eller vilka kurser du vill delta på och ange koden ”AD2020” i samband med kursbokningen.

Erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

Till ArcGIS Användardagar 2020:s webbsida