Nedräkningen har börjat: nu är det inte länge kvar innan vi trycker på sänd-knappen och drar igång årets upplaga av ArcGIS Användardagar. Vi är superpeppade att kunna bjuda på det senaste, smartaste och mest relevanta inom ArcGIS under hela sju veckor.

Boka upp konferenslokalen och bjud in kollegorna, eller stäng in dig i hemmakontoret för – per tillfälle – en knapp timmes inspiration, nyheter och tips inom ArcGIS, och såklart svar på dina frågor. Det kostar inget att delta.

Första avsnittet sänds torsdag den 8 oktober, klockan 11. Det här fortsätter vi med varje torsdag, samma tid, fram till den avslutande episoden den 19 november. Alla som deltar erbjuds 25% rabatt på höstens alla schemalagda kurser.

Observera att frågestunden bara är tillgänglig vid sändningstillfället, inte senare. Vill du ta del av frågor och svar behöver du alltså titta torsdagar med start kl 11.

Läs mer och anmäl dig här

Avsnitt Datum Innehåll
1 8 oktober Premiär! Nuläge och vägen framåt
2 15 oktober Nyheter i ArcGIS
3 22 oktober Webbappar och ArcGIS för utvecklare
4 29 oktober Fastighetsutveckling och integrationen mellan GIS och BIM
5 5 november Smartare analyser med stöd av AI
6 12 november Effektiv mobil datainsamling, var du än befinner dig
7 19 november Tips, tricks och vanliga frågor

Till ArcGIS Användardagar 2020:s webbsida