Vi går in i en allt mörkare årstid. Men redan har vi, under ett antal torsdagar, haft nöjet att bli lite mer upplysta av ArcGIS Användardagar. Nu har vi därmed också redan tagit oss drygt halvvägs igenom årets digitala version.

De senaste åren har vi rest runt till olika städer i Sverige och samlat allt nytt, spännande och smart om ArcGIS under en dag. För ArcGIS Användardagar 2020 har vi istället portionerat ut denna stora inspirations- och nyhetsflora under knappt timmeslånga avsnitt fördelade över oktober och november.

Vi tycker det är väldigt spännande med det här nya formatet och vi tror att ni uppskattar att kunna välja att titta på just de episoder som intresserar er mest. Och att titta igen och igen, om så önskas.

Vi vill påminna om att frågestunden i slutet av varje sändning bara är tillgänglig där och då. Vill du kunna ställa frågor och få svar behöver du hänga med oss på torsdagarna mellan klockan 11–12.

Nu återstår alltså drygt hälften av allt vi har att bjuda på. Passa på att anmäla dig till återstående avsnitt. Vi hörs!

Läs mer och anmäl dig här

Avsnitt Datum Innehåll
1 8 oktober Premiär! Nuläge och vägen framåt
2 15 oktober Nyheter i ArcGIS
3 22 oktober Webbappar och ArcGIS för utvecklare
4 29 oktober Fastighetsutveckling och integrationen mellan GIS och BIM
5 5 november Smartare analyser med stöd av AI
6 12 november Effektiv mobil datainsamling, var du än befinner dig
7 19 november Tips, tricks och vanliga frågor

Till ArcGIS Användardagar 2020:s webbsida