Kunskap kan aldrig tas ifrån dig. Oavsett vilken del av ArcGIS du jobbar med finns en e-kurs som du kan genomföra för att bredda din kunskap. Lär dig bygga en app, administrera ArcGIS Online smartare eller fördjupa dig inom geografiska analyser, till exempel.

I vårt stora bibliotek av eLearning kan du välja och vraka bland digitala kurser och annat informationsmaterial som du kan ta del av på distans, var du än är.

Den här gången vill jag tipsa om tre kurser som passar tre olika användare av ArcGIS:

ArcGIS AppStudio Basics – för dig med goda kunskaper i att skapa webbkartor i ArcGIS. Få en förståelse för vad det innebär att bygga en app, och identifiera vad det är som krävs för att utveckla proffsiga appar i ArcGIS.

Administering ArcGIS Online Content – för dig som administrerar organisationens konto i ArcGIS Online. Lär dig strukturera och hantera din organisations innehåll så det blir enklare att hitta.

Introduction to Overlay Analysis – för dig som är van att jobba i ArcGIS Pro och med avancerade analyser. Lär dig hur analystypen overlay analysis fungerar och hur du får fram de svar du vill kunna utläsa ur dina data.