Det är ett annorlunda år på många sätt. ArcGIS Användardagar fick ställa om från ett fysisk, välbesökt och mycket uppskattat endagsevent, genomfört på flera orter, till ett helt digitalt där heldagen istället fördelades ut i timmeslånga pass under sju veckor.

Nu är alla sju avsnitt av ArcGIS Användardagar sända och vi kan konstatera att deltagandet nått upp till de riktigt höga nivåer vi haft på våra populära fysiska event. Det känns superroligt.

Inspelning ArcGIS Användardagar 2020

För första gången spelades ArcGIS Användardagar in i en studio, istället för att genomföras på scen. Det var definitivt en ny upplevelse att stå framför kameran. Framför allt saknade vi direktkontakten med en verklig publik på plats.

Vi tackar alla er som visat intresse för det vi berättat om. ArcGIS Användardagar skapas trots allt för er skull. Att ni vill vara med oss är därför extremt värdefullt. Nu ska vi samla ihop alla synpunkter och frågor vi fått in under hösten, utvärdera och fundera på hur vi kan göra ännu bättre dagar nästa år – och i vilket format.

Vi hoppas att alla ni som tittat verkligen inspirerats och fått svar på frågor och funderingar. Om inte annat når du oss alltid här.

Tack för att du varit med oss!

Se alla avsnitt här