Genomför en e-kurs i Site Scan for ArcGIS. Bara några timmar senare kan du dra nytta av fördelarna med att samla in data, sköta inventeringar och hantera inspektioner med stöd av drönare.

Site Scan for ArcGIS är en kraftfull molnbaserad lösning som hjälper dig i hela arbetsflödet med datainsamling och -bearbetning med drönare. Hantera drönarpiloter och planera flygrutten på kontoret i Site Scan. Öppna upp flygplaneringen i din surfplatta ute i fält. Starta flygningen och låt drönaren flyga och samla in data helt automatiskt. Ladda upp insamlad drönardata till Site Scan och bearbeta direkt i molnet, obegränsat och hur ofta du än behöver.

Site Scan är självklart helt kompatibel med din övriga ArcGIS-implementation. På så vis delar du dina drönarresultat vidare till kollegor, analytiker och andra intressenter via GIS-portalen som vanligt.

Två e-kurser i Site Scan for ArcGIS

För dig som har tillgång till Site Scan for ArcGIS och vill komma igång eller ta nästa steg med en kortare kurs eller två tipsar jag om dessa båda e-kurser: