Du har väl inte missat FME World Fair? Det är en helt ny typ av virtuellt event, ett FME-tivoli. Under perioden 4-14 maj samlas användare och experter för att ta del av tips och tricks, nyheter och byta erfarenheter med varandra. Och samtidigt passa på att ha lite kul. Vi är naturligtvis på plats och du får gärna besöka oss i vår digitala paviljong   

Visste du att vi på Esri Sverige har i år jobbat med och varit återförsäljare av FME i 25 år! FME är en sån mångsidig och kraftfull dataintegrationsplattform att den alltid är vårt första handsval när vi (och våra kunder) behöver bearbeta och hantera data på olika sätt. För såväl små enkla uppgifter till stora, komplexa projekt.  

Onsdag 12 maj kl 13:00 håller vi ett föredrag och berättar om olika typer av projekt där vi och våra kunder använt FME. 

Se agenda och anmäl dig här! 

Läs mer om FME här! 

Du, vi ses väl där? Det kommer bli något annorlunda!