Nyfiken på det största, mesta och senaste inom ArcGIS? Då ska du anmäla dig till Esri User Conference 2021 som just nu förbereder för att ta emot tusentals internationella besökare online.

Esri User Conference genomförs normalt sett på plats i San Diego, Kalifornien, USA. Men precis som förra året sänds årets upplaga online, vilket innebär att du kan delta från hemmakontoret – eller solstolen om det passar dig bättre.

Under fyra dagar kan du följa med på en mängd spännande och inspirerande sessioner om högt och lågt rörande ArcGIS. Dessutom: träffa partners, experter och få nya infallsvinklar i den virtuella expon.

Titta tillsammans med oss

Nytt för i år är att du som anmäler dig också får en inbjudan till ett antal gemensamma digitala event i samband med konferensen. Dels vad vi kallar för ett watch party  som drar igång innan den första sessionen – plenaryn med Jack Dangermond, grundare och ägare av Esri – sänder från USA. Och dels bjuder vi in till en daglig Q&A under konferensens alla dagar. Läs mer här.

Glad kvinna vid dator

Titta på Esri User Conference tillsammans med oss, digitalt.

Praktiska frågor och svar

När genomförs Esri User Conference?

12-15 juli, lokal tid (PDT).

Vem kan delta?

Alla som vill är välkomna att delta på inledande plenary. Allt som krävs är att du anmäler dig, läs mer om anmälan nedan.

Observera att du behöver ett aktivt underhåll eller abonnemang hos oss för att få full tillgång till alla övriga sessioner och annat innehåll rörande användarkonferensen.

Vad kostar det?

Det är gratis att delta, men om du vill ta del av allt konferensinnehåll utöver inledande plenary behöver din organisation ha ett aktivt underhåll eller abonnemang hos oss.

Var anmäler man sig?

Det finns två sätt att anmäla sig:

I den här 2-minutersilmen berättar Jack Dangermond vad årets upplaga handlar om och varför han gärna vill att du anmäler dig:

Fler frågor?

Besök gärna denna FAQ om du har fler funderingar, eller kontakta oss.