Förberedelserna är i full gång för att åter kunna genomföra vår populära inspirationsturné i höst och nu är anmälan till ArcGIS Användardagar 2021 öppen så anmäl dig redan idag! Oavsett om du deltar på plats eller följer livesändningen online är det här årets bästa tillfälle att ta del av det senaste inom ArcGIS, anpassat för dig och våra svenska användare.

Efter ett års uppehåll av det fysiska turnerandet, där vi precis som så många andra ställde om till ett helt digitalt event, är vi nu åter redo för att ge oss ut på vägarna för att du ska kunna träffa oss närmare där du befinner dig.

Dessutom kommer sista tillfället av ArcGIS Användardagar 2021 att livesändas, så om du inte har möjlighet att besöka oss på någon av de fyra orter vi reser till kan du välja att delta online.

Anmälan till ArcGIS Användardagar 2021 öppen

För att vi ska kunna garantera dig en plats och följa rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten avseende covid-19 stänger anmälan till deltagande på plats två veckor innan respektive tillfälle. Till livesändningen online kan du anmäla dig till och med dagen innan.

Så här ser turnéplanen ut:

Datum Stad
5 oktober Luleå (anmäl dig senast 21/9)
12 oktober Göteborg (anmäl dig senast 28/9)
19 oktober Malmö (anmäl dig senast 5/10)
26 oktober Stockholm (anmäl dig senast 12/10) + livesändning: delta digitalt

Prata med oss om nyheter, funktioner och arbetsflöden i ArcGIS

Under ArcGIS Användardagar lyfter vi fram de senaste nyheterna och uppdateringarna, smartaste funktionerna och effektivaste arbetsflödena inom ArcGIS, utvalda för att stötta så många av våra användare och kunder så bra som möjligt.

Passa på att prata med våra egna GIS-experter på plats och få svar på både smått och stort. Vi finns här för din skull och ser fram emot att inspirera och tipsa dig om ett ännu bättre nyttjande av appar, produkter, tjänster och funktioner i ArcGIS.

Dessutom har du möjlighet att träffa andra branschkollegor, vilket kan vara extra uppskattat efter året vi haft.

Du får 25 % rabatt på lärarledda kurser hela hösten

Förutom inspiration och nya insikter får alla som deltar på ArcGIS Användardagar, på plats eller online, 25 procent rabatt på höstens alla schemalagda kurser.

För att ta del av erbjudandet anmäler du dig, samt deltar eller tittar. När du väljer du vilken eller vilka kurser du vill delta på anger du koden ”AD2021” i samband med kursbokningen. Se höstens alla lärarledda kurser här.

Erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

ArcGIS Användardagar 2021