Att behärska geografisk analys och förstå hur geodata kan användas innebär att du kan identifiera lösningar, hitta svar och bidra med insikter som är svåra eller omöjliga att få fram på annat sätt. Häng med när vi djupdyker i ämnet under ett digitalt möte.

Den tekniska utvecklingen går snabbt, det vet vi. I takt med det utvecklas också de förmågor som på olika sätt underlättar och förbättrar möjligheterna att utföra allt mer komplexa geografiska analyser på olika slags data i ArcGIS. Men det är svårt att hinna uppdatera sig på alla förändringarna som sker på så många olika håll. Därför bjuder vi nu in till vårens andra digitala träff där vi under enkla former riktar strålkastarljuset mot just kombinationen geografisk analys och geodata i ArcGIS.

60 minuter om geografisk analys i ArcGIS

Passa på att ställa dina frågor till Esri Sveriges experter inom analys och geodata. Under en timme tar vi oss an följande:

  • Övergripande genomgång av analysmöjligheter inom ArcGIS.
  • Djupdykning i flera analysverktyg inom ArcGIS.
  • För dig som är utvecklare, vad kan du göra för ytterligare analyser inom ArcGIS då?
  • Lagring av data för analyser. Tips och rekommendationer.

Vi svarar dessutom gärna på dina frågor så samla på dig sådant du undrar över.

Datum och anmälan

Vad: Geografisk analys i ArcGIS
När: Torsdag 5 maj, klockan 11.30–12.30
Var: Digitalt, via Teams

Webbinaret är genomfört. Klicka här för att ladda ner och se i efterhand, när det passar dig.