Världens största GIS-konferens; Esri User Conference, genomförs åter på plats i San Diego, Kalifornien och vi är glada att äntligen kunna mötas fysiskt igen. Kan du inte vara med på plats har du ändå möjlighet att ta del av en hel del av innehållet på distans. Dessutom bjuder vi in till ett digitalt möte, live från San Diego 2022.

Det är onekligen lite klurigt att bege sig på jobbresa mitt i juli och svenska semestertider. Har du inte möjlighet att göra färden över Atlanten av en eller annan anledning finns ändå ett par bra alternativ för att hålla dig uppdaterad på det senaste inom ArcGIS, oavsett var du befinner dig.

Medverka på Esri User Conference digitalt

Du som är befintlig kund med ett aktivt underhållsavtal hos oss på Esri Sverige kan kostnadsfritt få tillgång till digitalt innehåll under konferensen, till exempel öppningssessionen, över 65 hybridsessioner live, kartutställningen och ytterligare ett hundratal inspelningar i efterhand under hösten. Föranmälan krävs.

Ställ frågor på distans, live från San Diego 2022

Dessutom bjuder vi på Esri Sverige in dig till vår livesändning direkt ifrån San Diego där vi efter den inledande sessionen av Esri-grundaren Jack Dangermond diskuterar och reflekterar kring vad han tar upp, och analyserar vad det innebär framåt.

Häng gärna med i livesändningen och passa på att ställa dina frågor till oss. Hur påverkar nyheter i ArcGIS och kommande utveckling just din verksamhet och era behov?

Datum och anmälan

Vad: Q&A med Esri Sveriges personal, live från San Diego
När: Tisdag 12 juli, klockan 16.00-17.00 (svensk tid)
Var: Digitalt, via Microsoft Teams

Anmäl dig här

Det kostar inget att delta på livesändningen.