ArcGIS Användardagar är tillfället för dig som redan är bekant med ArcGIS men vill inspireras och få tips om smartare sätt att utföra uppgifter, processer och arbetsflöden, och som vill hänga med i den senaste teknikutvecklingen. Se själv vilket spännande innehåll ArcGIS Användardagar 2022 har att bjuda på.

Digital tvilling har varit på tapeten ett tag nu. Snackas det om det i din verksamhet också? Då ska du lyssna extra noga under ArcGIS Användardagar 2022.

ArcGIS låter dig skapa en effektiv digital tvilling

Många inser inte att ArcGIS, med sina förmågor kring effektiv datahantering och samarbete, utgör en förstklassig baskomponent för att skapa en digital tvilling. Vill du stilla din nyfikenhet kring mer exakt hur bör du absolut besöka användardagarna i år.

Har du dessutom fått i uppdrag att kika på andra system och lösningar för en digital tvilling – pausa detta omedelbums och lyssna först in på vilket sätt ArcGIS stöttar den digitala tvillingen.

Samarbeten blir bättre med stöd av ArcGIS

ArcGIS som grund för en digital tvilling är såklart långt ifrån det enda vi kommer fokusera på under årets ArcGIS Användardagar. Vikten av välfungerande samarbeten och samverkan inom och mellan organisationer blir bara viktigare och viktigare. Därför kommer vi även till exempel belysa hur du och din organisation kan dra nytta av funktionerna i ArcGIS och vad ni behöver tänka på för att lägga grunden för givande samarbetsformer, och för att kunna bygga vidare på desamma.

Värdefullt innehåll under ArcGIS Användardagar 2022

Utöver dessa högaktuella områden kommer vi självklart även att ägna tid åt det som många av er framför allt kommer till ArcGIS Användardagar för att ta del av: nyheter, tips, inspiration och rekommendationer i flertalet av plattformens olika appar och produkter.

Häng med när vi sammanfattar årets bästa och mest värdefulla nyheter inom till exempel ArcGIS Pro, ArcGIS Online, ArcGIS Enterprise samt ett urval av de mest populära apparna. Vi berör aktuella ämnen inom GIS som 3D, geoAI och konfigurerbara appar för mobil och webb som har förmågan att digitalisera och underlätta hela arbetsflöden.

Dessutom bjuder vi på kunders egna berättelser, lärdomar och konfigurationer av ArcGIS-appar.

ArcGIS Användardagar 2022 bör du inte missa. Välkommen!

Datum Ort Anmäl dig senast
18 oktober Göteborg 4 oktober
25 oktober Malmö 11 oktober
1 november Luleå 18 oktober
8 november Stockholm 25 oktober
8 november Online: se livesändning från Stockholm Fram till sändningsstart