ArcGIS Användardagar 2022 är över. Under fyra veckor har vi besökt lika många orter i Sverige för att inspirera med det senaste inom ArcGIS.

ArcGIS-plattformen är i ständig utveckling, precis som tekniken rent generellt. Nya produkter och förbättrade funktioner och verktyg i befintliga applikationer tillkommer hela tiden. För att du inte ska behöva lägga för mycket tid på att hålla dig uppdaterad på alla delar kors och tvärs samlar vi ihop det bästa från det senaste året och bjuder på dessa under ArcGIS Användardagar.

I år öppnade vi upp dörrarna i Malmö, Göteborg, Luleå och Stockholm, och sände även live från huvudstaden för att göra det möjligt att delta digitalt också.

Återkoppling från er som besökt ArcGIS Användardagar 2022

När vi frågat er om vad ni gillat mest med årets ArcGIS Användardagar handlar mycket om möjligheten att få träffa andra användare med liknande utmaningar och behov, och att ta del av  exempel på hur GIS:et används och tillämpas i skiftande sammanhang.

En del input vi fått angående det vi presenterat i år är detta:

”Bra introduktion till olika nyheter, ska definitivt kolla upp några av dem närmare.”

”Kanonbra! Inspirerande att få höra om nyheter och olika tips och tricks även om man bara kan springa på en av bollarna man är sugen på.”

”Jag tyckte att innehållet var bra då man berörde både generella övergripande trender och  konkreta nyheter, med mera.”

De fina orden tackar vi så mycket för.

ArcGIS Användardagar 2022 över för i år

Tack så mycket till alla er som deltagit, vare sig ni besökte ArcGIS Användardagar 2022 på plats eller följde med när vi sände live: