Vet du om att du kan köpa ArcGIS-produkter på webben och få leverans inom bara några minuter? I Esri Sveriges webbshop är det möjligt. Välkommen hit!

Vi vill att det ska vara enkelt för dig att få tillgång till just de förmågor och funktioner i ArcGIS du behöver. Via Esri Sveriges webbshop kan du direkt skaffa eller utöka ArcGIS när det passar dig. Oavsett om du är en ny eller befintlig kund.

Stort utbud av produkter i Esri Sveriges webbshop

I shopen kan du välja mellan ett stort utbud av ArcGIS-produkter och krediter. Bara några minuter efter att du har lagt din beställning i kundvagnen och betalat har du dina beställda varor levererade.

Det här är några exempel på vad du kan hitta i webbshopen:

  • ArcGIS Online. När du vill arbeta med ett GIS i molnet och dra nytta av många av förmågorna som ArcGIS-plattformen tillhandahåller.
  • ArcGIS Pro. För dig som behöver jobba professionellt med GIS och vill ha tillgång till alla de mest avancerade verktygen och möjligheterna.
  • Krediter. Den valuta som krävs för att lagra och köra vissa analyser i ArcGIS Online, bland annat. Köp till krediter om de börjar ta slut i organisationen.

Så gör du en beställning i webbshopen

För att lägga en beställning på Esri Sveriges webbshop loggar du in med ditt Esri-konto, alternativt skapar ett om du är ny, och väljer vilka produkter du vill köpa. Betala med kreditkort eller mot faktura.

Har du några funderingar kan du med fördel kika på våra vanliga frågor och svar. Om du inte hittar vad du söker där är du självklart välkommen att kontakta oss.

Till Esri Sveriges webbshop