Inom ArcGIS finns flera olika så kallade appbyggare, som låter dig bygga applikationer för webb utifrån specifika behov. I detta e-seminarium: Introduktion till ArcGIS Experience Builder, får du veta det viktigaste om nyss nämna appbyggare, som också är den mest mångsidiga av alla i ArcGIS.

Att bygga en applikation är ett utmärkt sätt att få kontroll över hur information delas och ser ut hos mottagaren, och gör det möjligt att bygga in olika funktioner.

Med ArcGIS Experience Builder kan vem som helst skapa webbapplikationer som engagerar, utan att behöva skriva en enda rad kod.

Innehåll i e-seminarium: Introduktion till ArcGIS Experience Builder

I det här seminariet får du se hur enkelt det kan vara att bygga användarvänliga och responsiva webbappar med utgångspunkt i ArcGIS Experience Builders konfigurerbara mallar, och med enkel drag and drop-funktionalitet.

Seminariet är för dig som är nybörjare inom ArcGIS Experience Builder, oavsett om du är ny inom GIS eller om hur har jobbat länge med exempelvis ArcGIS Web AppBuilder tidigare. Kanske vill du se seminariet just för att du vet att det är dags att byta från ArcGIS Web AppBuilder till ArcGIS Experience Builder?

Seminariet är en timme långt så slå dig ner bekvämt med en kopp kaffe eller te vid sidan om.

Systemkrav

Du behöver inte ha tillgång till ArcGIS Experience Builder medan du tittar även det är en fördel, så att du kan testa och börja experimentera själv direkt efter seminariet.

När det är dags för dig att börja göra själv behöver du ArcGIS Web AppBuilder i ArcGIS Online alternativt i ArcGIS Enterprise 10.8.1 eller senare.

Till seminariet: Introducing ArcGIS Experience Builder