Går du omkring och tänker att du vill utvidga dina kompetenser inom ArcGIS? Då får du nu ett ypperligt tillfälle att agera på de tankarna. Fram till 31 juli 2024 ger vi nämligen 25 procent rabatt på höstens lärarledda kurser.

Kanske handlar dina tankar om att du vill lära dig mer om GIS rent allmänt och bredda din kompetens inom fler områden? Kanske är du mer inne på att du vill fördjupa dig i valda delar? Oavsett din målsättning och erfarenhetsnivå, har vi kurser utformade för att ta dig dit du vill.

Välj mellan ett 30-tal olika kurser

Du kan till exempel välja att gå en kurs för att lära dig:

  • Skapa användarvänliga webbkartor och -appar.
  • Utföra mer avancerade geografiska analyser.
  • Samla in data smartare i samarbete med andra.
  • Hantera databaser och servrar.

I vår kurskatalog hittar du över 30 kurser att välja mellan. Kurserna sträcker sig mellan 1–3 dagar och leds av någon av våra kunniga lärare. Välj att delta personligen i Kista i Stockholm, eller online.

Några av våra mest efterfrågade kurser, som du därför bör boka upp så snart som möjligt, är:

Så tar du del av rabatterbjudandet

Du bokar enklast upp dig till en eller flera av våra lärarledda kurser direkt via vår kurskatalogsida. Klicka dig in på den kurs du vill genomföra och välj att boka den.

För att ta del av rabatten på 25 procent anger du koden HT2024 i samband med din bokning. Erbjudandet gäller för höstens kurstillfällen som bokas senast 31 juli 2024. Erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

Om du får förhinder kan du fritt avboka kursen så länge du gör det senast två veckor före kursstart. Du har alltså inget att förlora på att boka upp dig redan nu, särskilt om du är intresserad av någon av våra mest populära kurser. Läs mer om våra avbokningsregler.