Välj analysstöd utifrån dina behov

  • Analys med ArcGIS

Beslutsstöd

Välj analysstöd utifrån dina behov

Att en karta bidrar till bättre analyser har du säkert redan koll på. Men vilket verktyg för kartor och analys passar bäst för dina behov? Här tipsar vi om tre kompetenta kandidater.

Insights for ArcGIS

När kvalitativa analyser är det viktigaste – Insights for ArcGIS

Skaffa dig bättre underlag med ett smidigt analysverktyg

Sitter du i en verksamhet med stora och komplexa mängder data? Får du kanske analyserna levererade till dig? Behöver analytikern få ett smidigare arbetsverktyg? Kika då på Insights for ArcGIS. Insights är skapat för att göra avancerade analyser enkelt. Det kan hantera stora mängder data, och såklart såväl geografiska data som demografiska data och annan data.

Behöver din verksamhet ett verktyg som gör analysarbetet enkelt utan att tumma på kvalitén, då kan Insights for ArcGIS vara det ni behöver.

Operations Dashboard for ArcGIS - brott

När översikt och den senaste informationen är prioriterad – Operations Dashboard for ArcGIS

Med en karta som uppdateras i realtid kan du fatta smarta beslut snabbare

Om du arbetar i en verksamhet där beslut måste ske snabbt och vara så rätt som möjligt från början krävs att du alltid har den senaste datan och analysen framför ögonen. Operations Dashboard for ArcGIS är skapad för beslutsfattare som har just de behoven.

Verktyget fokuserar på vad som sker var. Beroende på dina behov kan kartan även uppdateras i realtid. Det gör att du kan fatta besluta och fokusera insatser till rätt plats och med rätt omfattning från början. Det sparar värdefull tid och pengar, och ibland mer än så.

Maps for Office for ArcGIS

När du behöver skapa förståelse utan att krångla till det – ArcGIS Maps for Office

Få ut mer av dina vanliga analyser – komplettera med kartor i Excel och Powerpoint

Är Excel ett av de program du arbetar i mest? Då är det sannolikt att du har olika geografiska data i dina kalkylblad; adresser, kommuner, koordinater. Det är också troligt att du presenterar delar av dina Exceldata i en Powerpoint. Med ArcGIS Maps for Office kan du arbeta med kartor direkt i Excel och Powerpoint.

Med en karta som visualiserar och som du kan navigera i, går ditt budskap fram mycket enklare oavsett om publiken är styrelse, kollegor, anställda eller kunder.

Guide: Geografisk analys – så funkar det

Om skribenten: John Smaaland - f.d. produktmarknadschef

John Smaaland har arbetat med GIS i närmare 15 år. Han drivs av sin passion för nya innovativa lösningar som är i framkant av GIS-utvecklingen. Det faktum att han aldrig blir fullärd inom området är en annan orsak till intresset – det finns alltid ny kunskap att hämta.

Relaterade inlägg

Datadrivna insikter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev