2019 ska bli året då jag inte fattar beslut baserat på magkänsla

  • Nyårsraket

Beslutsstöd

2019 ska bli året då jag inte fattar beslut baserat på magkänsla

Ja, det är förstås bara ett förslag så här inför nyår. Kanske klurar du i dagarna på vilket nyårslöfte som kan göra livet lite enklare, bättre och mer hälsosamt det kommande året. Genom att uppfylla just det här nyårslöftet gör du ditt beslutsfattande mindre osäkert och stressigt – och får på köpet en bättre arbetssituation.

Det är ett nyårslöfte som skulle innebära att du – och din organisation naturligtvis – aktivt jobbar för att utveckla förmågan att förädla data till riktigt kraftfulla och lättillgängliga beslutsunderlag. Tillgång till värdefull information gör både dig som individ och verksamheten som helhet handlingskraftig. De beslutsunderlag som skapas (gärna med stöd av geografisk analys) ökar affärens konkurrenskraft. Och du själv får chansen till personlig utveckling i en datadriven organisation!

Låter det intressant? Jag återkommer här på bloggen efter nyår med konkreta råd om hur du gör verklighet av nyårslöftet. Tills vidare önskar jag dig ett riktigt god jul och ett gott nytt år!

Länktips: 

Ladda ner nyårsläsning: eBok om datadrivna insikter med stöd av geografisk information och analys

Om skribenten: Martin Forsslund - Utvecklar kunder och partners

Martin Forsslund jobbar med att skapa långsiktig framgång för Esri Sveriges kunder och partners. Sedan tidigare har Martin en lång yrkeserfarenhet inom verksamhetsutveckling, försörjningskedjor och IT-styrning.

Relaterade inlägg

Datadrivna insikter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev