Delta på webbinar om hur karta och GIS säkerställer hållbarhet

Beslutsstöd

Delta på webbinar om hur karta och GIS säkerställer hållbarhet

Tänk att få en uppdaterad översikt av hur utvalda nyckelområden efterlevs, tvärs igenom hela produktionskedjan. Till exempel olika aspekter inom hållbarhet. I det här webbinaret pratar vi om hur karta och geografiska informationssystem, GIS, gör det möjligt.

Grundtanken är enkel: nästan all verksamhetsdata kan kopplas till en plats. Genom att addera relevant data till varje given position kan du direkt på en karta visualisera vad som sker och var.

Kartan ger en unik översikt där du kan följa, och på så vis säkerställa, att din verksamhets löften, krav och andra nyckeltal rörande hållbarhet verkligen efterlevs. Samtidigt som effektivitet, planering och samordningsmöjligheter förbättras.

I webbinaret ”Säkerställ hållbarhet i hela produktionskedjan” pratar vi om just det här och hur karta och ett GIS bidrar.

Om skribenten: Rikard Birgersson - Sales Director

Rikard är ansvarig för att leda utvecklingen som rör Esri Sveriges kunder. Han drivs av att få företag och organisationer blir smartare genom att hjälpa dem förstå och dra nytta av möjligheterna med den geografiska aspekten inom varje unik verksamhet.

Relaterade inlägg

Datadrivna insikter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev