Seminarium om hur geografisk information bäddar för framgång

  • Cyklar i Amsterdam

Beslutsstöd

Seminarium om hur geografisk information bäddar för framgång

Geografisk data och information driver framgångsrikt företagande. Under Esris internationella Geo Business Seminar får du möjlighet att bygga kunskap och insikt om datadrivet beslutsfattande.

Eventet är skräddarsytt för organisationer som verkar B2C och är särskilt intressant för dig som jobbar med marknadsanalys, BI och CRM, tillväxt, expansion, affärs- och verksamhetsutveckling.

När? 17 mars 2020
Var? Amsterdam

Häng med till Amsterdam!

Under seminariet får du möjlighet både att inspireras av organisationer från olika branscher som visar hur de drar nytta av GIS och ta del av spännande nyheter från Esris egna experter.

Läs mer och anmäl dig här

Om skribenten: Esri Sverige -

Kartor, geografisk information och analys ger dig och din verksamhet alla möjligheter att fatta snabba och välgrundade beslut, hantera data, ärenden och resurser på ett effektivt sätt, samarbeta bättre och modernisera kommunikationen med medborgare och kunder. Vi på Esri Sverige brinner för att hjälpa organisationer att effektivisera och kvalitetssäkra sin verksamhet med stöd av GIS (geografiska informationssystem). I vårt erbjudande finns både världsledande GIS-programvara och konsulttjänster inom GIS.

Relaterade inlägg

Datadrivna insikter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev