Vilken beslutsfattare brottas inte med svårigheter att välja rätt alternativ när det är dags att bestämma vilken riktning organisationen ska ta? Nu bjuder vi in till ett webbinar där vi hoppas bjuda dig på nya insikter om vilket avgörande stöd du kan få från ett grafiskt IT-system som tar avstamp i geografi.

När olika alternativen på potentiella satsningar ligger på bordet är det avgörande att de är så väl underbyggda och aktuella som möjligt.

Annars finns risk för felsatsningar som kan leda till stora förluster.

Hämtar ut mer information ur data

Ett geografisk informationssystem, GIS, kan läsa all er data och hjälpa er att koppla den till en plats. För det är faktiskt så att ungefär 80 procent av all affärsdata är kopplad till en geografisk position. Därmed kan den placeras på en karta.

Unik översikt ger nya insikter

Med era affärsdata visualiserade på en digital, interaktiv karta får du en helt annan översikt över trender, mönster och möjligheter som du inte kan få av siffror, grafer och tabeller.

Hur det här kan se ut får du se mer av i webbinaret som sänds den 5 december, kl 11.30. Anmäl dig redan idag för att inte missa.

 Läs mer och anmäl dig här