Under Esris europeiska Geo Business Seminar får du möjlighet att bygga kunskap och insikt om datadrivet beslutsfattande. Under en intensiv dag i mars får deltagarna ta del av presentationer kring teknik och digital transformation som driver tillväxt, prediktiv analys och smartare affärsstrategier.

I år är det extra glädjande att kunna konstatera att agendan innehåller svenska talare. Det är Anna Hammarberg och Kristina Boo från Business Sweden som kommer att berätta om hur de använder GIS och smarta kartor för att underlätta för utländska företag att utforska affärs- och etableringsmöjligheter i Sverige.

I dagarna har vi för övrigt också noterat en kampanj i sociala kanaler, där Business Sweden marknadsför sin site selection-metod med svenska företag som söker möjligheter och rätt läge på den amerikanska kontinenten som målgrupp.

Läs gärna mer om Business Sweden och deras användning av GIS: Bättre och snabbare kunddialoger med interaktiva kartor

Site selection-verktyg

Träffa Esri och Business Sweden på Geo Business Seminar

När? 17 mars 2020
Var? Amsterdam

» Läs mer och anmäl dig här