En dag laddad med GIS-kunskap

Under en fullspäckad dag får du lära dig mer om ArcGIS-plattformen och hur du använder dess programvaror och verktyg på ett smartare och mer effektivt sätt. Vår främsta experter delar med sig av sina vassaste tips på hur du bäst använder de olika delarna i ArcGIS. Information om våra produkter nu och i framtiden varvas med demonstrationer av utvalda produkter och funktioner.

På agendan, kl 9-16

Plattformen

Du har säkert hört att ArcGIS är en plattform. Men vad innebär det egentligen? Hur hänger allt ihop? Och hur påverkar det dig som användare? Det här är frågetecken som vi nu en gång för alla ska räta ut.

ArcGIS for Server

Vi ger en översikt över ArcGIS Servers roll i plattformen. ArcGIS Server tillhandahåller tjänster och vi beskriver vad det är, hur de används och skapas. Tips och trix för hur era server-tjänster ska fungera optimalt utlovas.

Apparna

Vi presenterar ArcGIS ekosystem av appar och reder ut vem och vad de är till för. Appar för fältarbete, datahantering på kontoret och datainsamling med crowdsourcing och drönare demonstreras och sätts in i ett tänkt arbetsflöde.

ArcGIS for Desktop

Våra experter ger sina tips om hur ArcMap bäst används för att spara tid, förenkla och förbättra kvaliteten i arbetet. Vi reder också ut skillanden mellan ArcGIS Pro och ArcMap och hur de jackar in i plattformen.

GIS-portalen

En central del av ArcGIS är GIS-portalen som en samarbetsplattform för hela organisationen. Vi berättar hur du drar nytta av GIS-portalen och alla nya möjligheter som dykt upp i ArcGIS Online. Du får också se hur GIS-portalen kan användas i det dagliga arbetet i flera delar av en organisation.

Avslutning

Dagen avslutas med information om vilka resurser som finns för att utveckla sin användning av ArcGIS.

Missa inte den här chansen till en dags kostnadsfri kompetensutveckling


Anmäl dig till ArcGIS Användardagar 2016 här