Bygg GIS-kunskap med oss

Under en fullspäckad dag får du lära dig mer om hur ArcGIS-plattformens möter dagens krav på moderna, smarta arbetsflöden. Våra främsta experter och inspiratörer delar med sig av sina vassaste tips om hur du bäst använder ArcGIS för datahantering, analys och kommunikation. Hör också andra användare berätta om sina erfarenheter – inspirerande kundexempel utlovas. Under dagens pauser har du dessutom chans att ställa dina frågor till personal från vår ArcGIS-support, som finns på plats.

På agendan, kl 9-16.30

På programmet för dagen finns naturligtvis information om nyheter i ArcGIS 10.5, inblick i planerna för utvecklingen av plattformen och massor av tips och trix. Men dagen ägnas framförallt åt hur plattformen kan vässa tre specifika arbetsflöden, nämligen:

Datahantering

Effektiv datahantering är grunden för ett GIS som skapar ett verkligt värde för organisationen. Vi bekantar oss med appar som ArcGIS Pro, Collector, Navigator, Survey123, Drone2Map och Workforce och hur de används i hela flödet, från planering till kommunikation.

Analys

Analys är en av ArcGIS absoluta styrkor. Med plattformens nyare verktyg blir det så mycket enklare både att jobba med analyser och dela resultatet med andra. Här tittar vi närmare på ArcGIS Pro och Insights for ArcGIS.

Kommunikation

Att förmedla och kommunicera den information du skapar i ditt GIS är en väldigt viktig del av arbetet. Under det här passet visar vi hur kartan kan användas för att kommunicera mer effektivt, till exempel i ArcGIS Story Maps.

Missa inte den här chansen till en dags kostnadsfri kompetensutveckling


Anmäl dig till ArcGIS Användardagar 2017 här