Bygg GIS-kunskap med oss

Under en fullspäckad dag får du lära dig mer om hur ArcGIS-plattformens möter dagens krav på moderna, smarta arbetsflöden. Våra främsta experter och inspiratörer delar med sig av sina vassaste tips om hur din organisation bäst migrerar till ett modernt portal-baserat GIS och hur använder ArcGIS för analys och samverkan. Hör också andra användare berätta om sina erfarenheter – inspirerande kundexempel utlovas. Under dagens pauser har du dessutom chans att ställa dina frågor till personal från vår ArcGIS-support, som finns på plats.

På agendan, kl 9-16.30

På programmet finns naturligtvis information om nyheter i ArcGIS, inblick i planerna för utvecklingen av plattformen och massor av tips och trix. Men dagen ägnas framförallt åt hur ett modernt GIS kan vässa era arbetsflöden.

Sexkatig ikon - portal

Portalen

Det finns mycket att vinna på ett modernt GIS med en destinationsportal i centrum. Viktiga arbetsflöden blir mer effektiva, och förutsättningarna för samverkan bättre. Du får argumenten till att din organisation bör ta nästa steg på den här resan och inspiration till hur migreringen går till.

Sexkantig ikon - analys

Analys

Analys är en av ArcGIS absoluta styrkor. Med plattformens nyare verktyg blir det så mycket enklare både att jobba med analyser och att dela resultatet med andra. Här tittar vi bland annat närmre på ArcGIS Pro, Insights for ArcGIS och hur AI och maskininlärning kan användas vid analyser.

Sexkantig ikon - samverka

Samverkan

Hantera, jobba med och konsumera data och information när, var och hur som helst. Under det här passet visar vi konkret hur din organisation kan samverka med stöd av smarta analyser, modeller, rapporter och dahsboards. Alltid tillgängligt i målgruppsanpassade gränssnitt och verktyg.

Missa inte den här chansen till en dags kostnadsfri kompetensutveckling


Anmäl dig till ArcGIS Användardagar 2018 här