2017

Esri Developer
Summit


7–10 mars 2017 – Palm Springs Convention Center

För utvecklare - av utvecklare

Håll koll på GIS-utvecklingen på Esri Developer Summit (DevSummit). Du får direkttillgång till ledande experter inom ditt område och Esris personal som producerar och distribuerar de senaste COTS-lösningar för GIS-utvecklare. Få massor av ny kunskap som direkt gör dig mer effektiv och konkurrenskraftig på hemmaplan!

"DevSummit has everything you need for building next-generation apps with advanced mapping and analysis tools from Esri."

Praktisk information

Programmet

Appar & SDKer

Utforska de bästa sätten att få mesta möjliga ut av investeringen i GIS, testkör ArcGIS på flera olika enheter. Effektivisera hur du bygger native appar med ArcGIS Runtime SDKer. Bolla dina idéer och frågor med Esris personal som är ansvariga för att bygga och implementera Runtime SDKerna.

Desktoputveckling

Utforska de bästa implementationsmönstren, problemlösningarna, utmaningar vid implementation och plattformsintegration. Få svar på dina frågor av de som är ansvariga för att bygga och utveckla appar med ArcObjects, Python och ArcGIS SDK for the Microsoft. NET framework.

Webbutveckling

Kom hem med insikt om det senaste i säkerhet, prestanda, skalbarhet, karttjänster, cachning, feature services, redigering mm i webbapplikationer. Få koll på nästa generations ArcGIS API for JavaScript (Version 4.x) med stöd för 2D och 3D webbappar.

Det här vill du inte missa


Anmäl dig till Esri Developer Summit här