2018

Esri Developer
Summit


6–9 mars 2018 | Palm Springs Convention Center

Together We Grow the GeoSpatial industry

Håll koll på GIS-utvecklingen på Esri Developer Summit (DevSummit). Du får direkttillgång till ledande experter inom ditt område, både Esri personal och Partners. Ta till dig ny kunskap, knyt nya kontakter och samarbeten som direkt gör dig mer effektiv och konkurrenskraftig på hemmaplan i att använda och utveckla WebbGIS!

Liksom tidigare år erbjuder vi dig att vara med på vårt arrangemang i Palm Springs. Detta innebär att vi ordnar med din konferensregistrering innan resan, ser till att du får ett hotellrum på samma hotell som övriga Esri-svenskar samt att du erbjuds vara med på en rad spännande aktiviteter på plats i Palm Springs.

Appar & SDKer

Utforska de bästa sätten att få mesta möjliga ut av investeringen i GIS, testkör ArcGIS på flera olika enheter. Effektivisera hur du bygger native appar med ArcGIS Runtime SDKer. Bolla dina idéer och frågor med Esris personal som är ansvariga för att bygga och implementera Runtime SDKerna.

Desktoputveckling

Utforska de bästa implementationsmönstren, problemlösningarna, utmaningar vid implementation och plattformsintegration. Få svar på dina frågor av de som är ansvariga för att bygga och utveckla appar med ArcObjects, Python och ArcGIS SDK for the Microsoft. NET framework.

Webbutveckling

Kom hem med insikt om det senaste i säkerhet, prestanda, skalbarhet, karttjänster, cachning, feature services, redigering mm i webbapplikationer. Få koll på nästa generations ArcGIS API for JavaScript (version 4.0) med stöd för 2D och 3D webbappar.

Praktisk information

Programmet

Det här vill du inte missa


Anmäl dig till Esri Developer Summit här