Med människan i centrum

Alla vi som jobbar med GIS till vardags vet hur kraftfull kartan och den geografiska dimensionen är. Som beslutsstöd och för verksamhetsstyrning. Som kommunikationskanal och plattform för samarbete. Bara för att nämna några användningsområden. Tekniken är inte längre ett hinder, så nu är det dags att ta fram och sprida nyttofokuserade lösningar – med människan i centrum och till alla verksamheter. Under Esri Sverige Användarkonferens 2015 fokuserar vi på att ge dig kunskap och redskap för att göra just det.

Konferensen vänder sig till alla som vill hålla sig uppdaterade om GIS-trender i allmänhet och hur ArcGIS utvecklas i synnerhet. Vi hoppas att du kommer att hitta mycket av intresse i konferensprogrammet. Anmäler dig till konferensen gör du här.

"Missa inte chansen att inspireras till att sprida värdefull information med hjälp av GIS inom hela din organisation, upptäcka nya möjligheter i ArcGIS-plattformen och lära hur du använder moderna verktyg för att ta ert GIS till nästa nivå. Välkommen till Esri Sverige Användarkonferens 2015!"

Lars Backhans, VD på Esri Sverige

Det här är konferensen

Program

Ta del av det fullmatade konferensprogrammet med sessioner som ger dig svar både på varför du behöver utveckla organisationens GIS, vad du behöver göra och hur du gör det på bästa sätt. Teori och praktik varvas i parallella spår med presentationer av Esris inhemska och internationella experter, plus spännande exempel från våra kunder och partners förstås.
Om spår och sessioner

Lära

Kunskap är färskvara. Så vi uppmanar dig och din organisation att se användarkonferensen som en utbildningsinsats och investering för framtiden. Ta del av det späckade konferensprogrammet där du både kan lära av våra experter och av andra användare. Nytt för i år är att vi även har en expresskurs från vår utbildningsverksamhet på schemat. Så missa inte den!
Om expresskursen

Upptäcka

Vår målsättning är att du efter konferensen ska komma tillbaka till kontoret fylld av nya upptäckter och inspiration. I alla pauser har du möjlighet att möta både våra experter och partners i utställningen. Där har du också chansen att hands-on prova på det senaste i ArcGIS-plattformen. Och missa inte rundvandringen bakom kulisserna på Friends Arena som avslutar hela konferensen.
Gå i Zlatans fotspår med oss

Nätverka

Under konferensen ges många tillfällen att utbyta erfarenheter med både nya och gamla bekantskaper i GIS-branschen. Ta vara på de samlade erfarenheter som finns bland alla som rör sig i utställningen. Mingla under lättsamma former som avslutning på den första konferensdagen. Och missa inte alla spännande samtal under kvällens middag med överraskningar.
Här träffas vi

Praktisk information

Programmet