Praktisk information och anmälan

Esri Sverige Användarkonferens 2015 går av stapeln den 22-23 september på Quality Hotel Friends i Stockholm.


Deltagaravgifter 

Deltagaravgift hela konferensen inklusive middag: 

  • Boka-tidigt-pris t.o.m. 31 juli: 4 495 kr 
  • Ordinarie pris fr.o.m. 1 augusti: 4 995 kr 
  • Deltagaravgift en dag (middag ingår ej): 2 995 kr 

Samtliga avgifter är exklusive moms. I avgiften ingår fika och lunch.

Tider

Konferensen öppnar för registrering kl 9 den 22 september. Den gemensamma inledningssessionen startar kl 10. Konferensen är avslutad kl 16.15 den 23 september. 

Konferensmiddag 

Den första konferensdagen avslutas med mingel och gemensam middag med överraskningar på Quality Hotel Friends. 

Rundvandring på Friends Arena 

Hela konferensen avslutas med en exklusiv rundvandring bakom kulisserna på Friends Arena. Missa inte det! Rundvandringen ingår i konferensavgiften. 

Expresskurs

Som konferensdeltagare har du möjlighet att utan extra kostnad ta del av en expresskurs från vår kursverksamhet. Expresskursen repeteras sex gånger parallellt med det övriga konferensprogrammet. Antalet platser är begränsat, så anmälan till kursen är obligatorisk för den som vill delta. Anmäler dig gör du i anmälningsformuläret för konferensen. 

Utställning 

Under konferensen kan du även besöka utställningen, där ett antal företag finns representerade för att presentera sina produkter och tjänster. Självklart finns även Esri Sveriges egna experter på platsi utställningen. 

Boende 

Vi rekommenderar boende på Quality Hotel Friends, vilket till och med den 10 september kan bokas i samband med anmälan till konferensen. Det finns ett fåtal tillgängliga hotellrum efter den 10 september. Vi reserverar oss för att det blir fullbokat.