2017

Esri Partner
Conference


4–6 mars 2017 | Palm Springs Convention Center

Together We Grow the GeoSpatial Industry

Det här är årets största och viktigaste konferens för dig som är Partner till Esri. Konferensen äger rum under några intensiva dagar och den ger dig en unik möjlighet att hålla dig ajour med den senaste marknadsutvecklingen inom GIS-området innan informationen släpps till den breda allmänheten.

Liksom tidigare år erbjuder vi dig att vara med på vårt arrangemang i Palm Springs. Detta innebär att vi ordnar med din konferensregistrering innan resan, ser till att du får ett hotellrum på samma hotell som övriga Esri-svenskar samt att du erbjuds vara med på en rad spännande aktiviteter på plats i Palm Springs.

"There's no better place to connect with fellow partners and Esri technology and market experts. Whether you're a new or experienced Esri partner or distributor, you'll discover fresh opportunities to expand your network, collaborate on ways to grow your business, and solve problems using Web GIS."

Esri Showcase

Träffa företagen och individerna som bygger morgondagens lösningar. Kläm och känn på demos, ta möjligheten att lära dig något nytt och få svar från Esris experter på dina frågor. Esri Showcase är öppen måndagen den 4 mars mellan kl 14:00-19:00.

GIS Solutions Expo

Träffa över 300 utställare som representerar företag och organisationer i framkant av geospatial teknik.

Summits and Sessions

Djupdyk i försäljning, best practices, marknadsföring, teknikkoncept och samtala med Esri’s Business Development teams.

Jim Christoffersen Golf Classic

Är du en inbiten golfare eller en nyfiken nybörjare ta chansen att delta i trevlig och avslappnad fyrmanna shamble på Indian Canyons Golf Resort som står värd för den årliga golftouren för EPC-deltagare och Esri-personal.

Welcome Social

Träffa andra partners, distributörer och Esri teamen på lördag kvällens välkomstmingel.

Palm Springs

Palm Springs oasen i öknen. En plats med mycket historia, allt från indianbosättning till Hollywoodstjärnornas weekend-paradis under 50- och 60-talet. Bekanta dig med platser, arkitektur, restauranger mm i denna Story Map. Palm Springs Story Map

Praktisk information