Esri User Conference

July 20 – 24, 2015 | San Diego Convention Center

Världens största GIS-konferens 

Den 20-24 juli är det dags för årets stora GIS-händelse – Esri International User Conference 2015 i San Diego, Kalifornien. Missa inte tillfället att ta del av vårt boendepaket med aktiviteter exklusivt förbehållna Esri Sveriges resenärer.

Unikt forum för GIS

Esri International User Conference är världens största GIS-konferens med mer än 15.000 deltagare från 120 länder. Konferensen ger en unik möjlighet att få mer information om de senaste trenderna inom GIS-området, höra det senaste om Esris produkter, träffa Esris utvecklingsteam och ta del av tips och tricks från Esris produktspecialister.

Hundratals tekniska workshops äger rum under konferensen. De är indelade efter olika ämnesområden, vilket gör det enkelt att hitta det man är intresserad av. Du kan också välja och vraka mellan olika föredrag om GIS-tillämpningar inom ditt verksamhets-område – presenterade av användare från hela världen. Parallellt med konferensen pågår flera utställningar, till exempel Map Gallery för den kartintresserade.

Vi på Esri Sverige hjälper självklart till med att förmedla kontakter med personal från Esri i USA. Vi vågar lova att dina kunskapsdepåer kommer att vara välfyllda efter fem fullspäckade dagar i San Diego! Kontakta gärna Håkan Nordlund, 023-755 407, om ni har frågor eller funderingar!

Boendepaket med spännande aktiviteter

Som vanligt erbjuder vi dig att vara med på vårt arrangemang i San Diego. När du anmäler dig för vårt boendepaket ser vi till att du får ett rum på Omni San Diego Hotel tillsammans med övriga "Esri-svenskar" samt att du erbjuds vara med på en rad spännande aktiviteter på plats i San Diego. Vi hjälper dig också igång med själva konferensregistreringen. Resan till och från USA bokar du själv. Vi garanterar dig en minnesvärd konferensupplevelse.