Kickstart med Operations Dashboard for ArcGIS

ArcGIS Operations Dashboard är en konfigurerbar visningsklient för GIS-data. Du kan snabbt skapa och dela ut skräddarsydda informationsvyer för övervakning, uppföljning och visualisering av GIS-data inom er organisation.

I Operations Dashboard for ArcGIS konfigurerar du informationsvyer med utgångspunkt i webbkartor du skapat i ArcGIS Online/Portal. Genom att lägga till och konfigurera widgets för visning av grafer, listor och andra indikatorer kopplade till ditt GIS-data, skapar du operationella vyer som du sparar i ArcGIS Online parallellt med dina ursprungliga webbkartor. Operationella vyer delas ut till medlemmar i din organisation på samma sätt som dina webbkartor, men kan förutom i webbläsare också visas i Operations Dashboard for ArcGIS i form av multi-display vyer. Operations Dashboard for ArcGIS används med fördel för visning av realtids- och strömmande data.

Skapa och dela operativa vyer

För dig som snabbt vill komma igång med Operations Dashboard for ArcGIS erbjuder Esri Sverige ett uppstartspaket i vilket ni får hjälp med att definiera arbetsflödet för att ta fram operationella vyer med ett innehåll som möter de krav din organisation har. I er befintliga ArcGIS Online-miljö kan vi hjälpa er med att ta fram operationella vyer och visa hur dessa kan delas ut till organisationens medlemmar.


Pris

12 400 kr/dag
(exklusive förberedelser och restid)

Vi hjälper dig och din organisation till snabba resultat.

Kontakta oss för förslag →