Ny kunskap om telekomnätet

Att utveckla, bygga och expandera telekom och fibernät där det behövs mest och där effekten blir störst på kortast tid är en stor och viktig utmaning. Vänta inte på att stora datamängder i tabeller och diagram ska analyseras och distribueras. Se istället till att din organisation har ett modernt verksamhetsstöd där den geografiska dimensionen är en viktig pusselbit. Sätt nätet i relation till externa data om demografi, ekonomi och miljö, och dela sedan den nya informationen i form av smarta analyser och interaktiva kartor som alla kan förstå. På så sätt kan alla delar av organisationen i realtid få just den information de behöver när och där de behöver den.

Lägger ni för mycket tid på planering?

Skarpa beslutsunderlag och realtidsinformation effektiviserar både planering och genomförande. Koppla ihop kontoret med personalen i fält genom att dela information på ett modernt sätt, så blir ni en stark enhet som samarbetar bättre och fattar snabbare beslut. Organisationen får ny och gemensam kunskap om allt från marknadspotential till planering av backhaul nät och ärendehantering. Ja, verksamheten fungerar bättre internt helt enkelt och kan lägga mindre tid på att planera och mer tid på att optimera nätet.

Levererar ni snabbt och stabilt bredband?

Kunder förväntar sig ett snabbt och stabilt bredband, det är en förutsättning för dagens tele- och datakommunikation. Har din organisation koll på att ni prioriterar rätt för att nå rätt kunder i rätt dit med ert nät? Intelligenta kartor som speglar aktuell och tillförlitlig information ger er förutsättningar att leverera det. Se till att alla medarbetare får tillgång till just den information de behöver och skapa på sätt förutsättningar för välgrundade beslut och effektiv planering.

En lösning för telekom

Idag måste all verksamhet hantera komplexa samband och stora datamängder. Det gör organisationer som tar till sig nya sätt att analysera, visualisera och dela information till vinnare. Att kombinera befintliga verksamhetssystem med en geografisk dimension ger din organisation nya möjligheter till ett skarpt beslutsstöd, en effektiv plattform för samarbete och kommunikation, modern verksamhetsledning och smart arbete i fält.

Det här kan du göra med ArcGIS

Vill du veta mer?

Torbjörn Beite hjälper dig att få klarhet i hur en geografisk komponent i era beslutsunderlag och verksamhetsstöd kan göra er verksamhet mer effektiv. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Torbjörn Beite

Key Account Manager Telecom

Tel: 070-591 92 01