Handhållen precisionspositionering

Handhållen enhet med hög noggranhet

ZenoCollector är världens första handhållna enhet som kombinerar Esris ledande Collector for ArcGIS med noggrannheten i en professionell handhållen GPS-enhet.

Datainsamlining i fält

Insamling av data i fält

Skapa och redigera det data som betyder mest för din organisation. Samla in och uppdatera information i fält och logga din aktuella position. ZenoCollector arbetar online eller offline, oberoende av nätverkstillgänglighet.

Ett levande, sömlöst system

Ett levande, sömlöst system

Uppgifter som samlats in på enheten kan automatiskt synkroniseras tillbaka till ArcGIS Online vilket ger alla i din organisation tillgång till den senaste och auktoritativa informationen.

Bli en del av ArcGIS-gemenskapen

Bli en del av ArcGIS-gemenskapen

Med ZenoCollector förenas du med hundratusentals människor runt om i världen som använder ArcGIS-plattformen för att analysera data, förmedla information, och fatta de bästa besluten.

När, var och hur som helst

När, var och hur som helst

Med ArcGIS Online kan du enkelt skapa och dela kartor med hela din organisation. Du får tillgång till din organisations geografiskt kopplade verksamhetsinformation från datorn, webbläsaren, surfplattan eller din smartphone - när, var och hur som helst.

Byggd för att leverera

Byggd för att leverera

ZenoCollector är tuff och byggd för att hålla. Lätt och kompakt, passar den i ena handen och är IP67-klassad för damm- och vattenbeständighet. ZenoCollector är redo att arbeta när du är. Bara att packa upp och sätta igång.

Detta får du med ZenoCollector

Leica Zeno 20

Ruggad Android-baserad handhållen enhet med högprecisions GNSS mottagare.

ArcGIS Online

GIS-portalen som driver Collector for ArcGIS och kopplar upp dina medarbetare mot ditt GIS.

Collector for ArcGIS

Appen som möjliggör datainsamling och redigering via ett enkelt och användarvänligt gränssnitt.