Om oss

Det här är Esri Sverige

På Esri Sverige gillar vi människor, kartor och teknik. Vi brinner för att utveckla och sprida nyttan med geografisk information och analys – både i redan GIS-centriska organisationer och till verksamheter som ännu inte har upptäckt kraften i att ha koll på läget med stöd av GIS (geografiska informationssystem) – när, var och hur som helst. Vi vill helt enkelt att alla verksamheter ska få chansen att dra nytta av #the Science of where".

Globalt och lokalt

Esri Sverige är landets största leverantör av GIS. Vi är svensk distributör av Esris världsledande GIS-plattform ArcGIS och tillhandahåller även andra ledande programvaror för GIS. Hos oss finns den bästa GIS-expertisen och i vårt erbjudande ingår både konsulttjänster, systemutveckling, användarsupport och en kursverksamhet.

Esri Sverige är ett svenskägt företag och en del av S-GROUP-koncernen. Vi har 100 anställda fördelade på våra kontor i Gävle, Stockholm, Falun, Malmö, Karlskrona, Göteborg och Jönköping. Huvudkontoret finns i Gävle. 

Vårt företag ingår i Esris globala affärsnätverk. Det innebär bland annat att våra kunder är en del av världens största nätverk för GIS-användare, med 1 miljon användare i mer än 300.000 organisationer.

Vi berättar gärna mer om vad vi kan göra för din organisation


Kontakta oss